O advokatskoj kancelariji Milan Ivetić Novi Sad

MILAN IVETIĆ NOVI SAD - ADVOKAT

Prva advokatska kancelarija porodice Ivetić osnovana je davne 1991 godine u Kikindi kada je sa advokaturom počeo da se bavi Mladen Ivetić. Porodičnu tradiciju nastavio je Milan Ivetić, sa iskustvom u advokaturi od 2005. godine. Od 2009. godine kancelarija posluje i u Novom Sadu.

Već dugi niz godina imamo stalnu saradnju sa prevodilačkom agencijom za nemački jezik UNION Translations iz Novog Sada, tako da iza nas stoje brojni rešeni slučajevi u kojima je bilo neophodno profesionalno i stručno poznavanje nemačkog jezika.

Advokatska kancelarija obavlja svoju delatnost na celoj teritoriji Republike Srbije, dok u inostranstvu posluje u skladu sa potvrđenim međunarodnim ugovorima.

Pred sudovima u Republici Srbiji zastupamo naše klijente u parničnom postupku, krivičnom postupku, postupku prinudnog izvršenja, radnim sporovima, prekršajnom postupku, ostavinskom postupku, postupku naplate potraživanja, naknade štete i ostalim postupcima pred sudovima.

Takođe naše klijente zastupamo i u poreskom postupku, postupku uknjiženja nekretnine, i ostalim postupcima pred upravnim organima.

Za naše klijente obavljamo i usluge sastava ugovora, testamenta, i ostalih privatnih isprava.

Potpis advokata Milana Ivetića

Pročitajte

Možda će Vas zanimati

NAŠ PARTNER

Union Translations prevodilacka agencija koja je partner Advokata Milana Ivetića iz Novog Sada